Iphone tom tom navigatie pack


https://link.marktplaats.nl/m1324326599https://link.marktplaats.nl/m132432659920,- 
Reageer via Marktplaats: https://link.marktplaats.nl/m1324326599

De TomTom Hands Free Car Kit is speciaal ontworpen voor de iPhone. Het is een slimme alles-in-1 oplossing voor in de auto.

De verbinding tussen de iPhone en de TomTom Car Kit verloopt draadloos via Bluetooth. Navigatie-aanwijzingen, muziek en telefoongesprekken worden via Bluetooth naar de TomTom Car Kit gestuurd, waarna deze te horen zijn via de krachtige 2W speaker die in de TomTom Car Kit is ingebouwd. De iPhone hoeft dus niet persé in de houder geplaatst te worden om hands-free te kunnen bellen: ideaal voor korte ritjes. Handsfree bellen met de TomTom Car Kit is dankzij de externe microfoon die dankzij de meegeleverde verlengkabel vlakbij uw mond geplaatst kan worden ook ergernis-vrij: u verstaat de beller goed, en de beller verstaat u eveneens zonder problemen.

Montage aan voorruit of dashboardTomTom levert verschillende bevestigingsmaterialen mee met de TomTom Car Kit voor iPhone. Hiermee kunt u de houder naar wens op het dashboard plaatsen of aan de voorruit bevestigen.

Altijd vol energie op padTot slot laadt de houder uw iPhone onderweg ook continu op via de 12V lader die netjes in de houder geïntegreerd is. Zo gaat u altijd met een volle accu op pad.


Geschikt voor:
  • iPhone 1G
  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • iPhone 4S